loppuunmyynti volvo penta yanmar

Lopetamme yritystoiminnan vuoden 2023 aikana.
Varastostamme loput Volvo Penta, Yanmar, Webasto, Eberspächer ja Ardic varaosat sekä tuotteet, käytettyjä osia ja tarvikkeita.

Saa jakaa, kiitos kaikille

Eberspächer

Toimitamme kaikkiin jälkiasenteisiin Eberspächer lisälämmittimiin varaosia (tietenkin sen puitteissa valmistetaanko niitä vielä).

Löydät meiltä myös kaikki Eberspächer lämmittimien asennuksessa tarvittavat tarvikkeet ja varusteet kuten esimerkiksi; asennusraudat, pakoputket ja kiristimet, äänenvaimentimet, polttoaineputket, vesiletkut, lisäkiertovesipumput, ilmaletkut, ilmasuulakkeet, y-haarat, jatkot ja niin edelleen.

Asennustarvikkeita on laajalti erilaisia joista saadaan räätälöityä omaan käyttökohteeseen sopiva paketti oli sitten kyseessä vesi- tai ilmalämmitin.

Eberspächer

Webasto

Toimitamme kaikkiin Webaston jälkiasenteisiin lämmittimiin varaosia ja tarvikkeita.
Ja jos ei varastossa suoraan ole niin saamme myös tilattua kaikkia Webaston varaosia ja tarvikkeita nopealla toimitusajalla (tietenkin sen puitteissa valmistetaanko niitä vielä), yleensä seuraavaksi arkipäiväksi kun tilaus jätetään ajoissa.

Webasto

Ardic

Ardic lämmittimien varaosat henkilöautoihin esim. V70, S60, S80, XC-sarja, Ardic -06 tai  perusosat suoraan varastosta. Kannattaa kysyä rekkarilla jos et ole varma onko kyseessä Ardic vai joku muu lämmitin.
Perus mistä tunnistaa 2-koppasen Volvon Ardicin on:
– Lämmitin sijaitsee kuskin puolella etukulmassa (ohjauspyörä oletettavasti vasemmalla autoa takaapäin katsottuna)
– Lämmittimen pakoputki on pyöreä haitariputki (ei neliskanttinen kiinteä)
– Lämmitintä käytetään auton viiksestä (lämmitin on auton väylässä)

Vanhemmassa Ardicin mallissa on kiinteä neliskanttinen pakoputki ja tämän lämmitinmallin osat ovat erilaisia verrattuna pyöreäpakoputkiseen.
Ja vielä vanhemmassa Ardicin mallissa (091) on myös erilaiset osat ja näiden osien valmistus on aika lopuillaan – joitain osia saa vielä.

Tästä vielä Ardic sivulle

>> Lämmittimien vikakoodit saat meiltä kysymällä esim. puhelimitse/ WhatsApp 0503446610 tai viestillä

Ardic