Uusi vuosi

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Olen miettinyt verkkokaupan perustamista lisälämmittimien varaosille sekä venemoottoreiden perus huolto-osille mutta en ole ihan varma kannattaisiko siihen ryhtyä.
Lähinnä että tilataanko sieltä sitten oikeita osia ja varmistaako tilaaja varaosien sopivuuden ennenkuin painaa tilaus- nappia? No sehän varmaan riippuu ihmisestä.
Olisi mukava saada palautetta aiheesta, eli jos SINÄ siellä ruudun toisella puolella, tietenkin riippuen verkkokauppa pohjasta onko se toimiva
1. Haluaisitko sinä tutkia hintoja ennakkoon verkkokaupasta, katsoa tuotetiedot, tehdä tilauksen ja maksun verkkokaupan kautta suoraan?
2. Vai haluaisitko ensin olla yhteydessä meihin virka-aikana klo 8-17, varmistaa tilatut osat, kysyä hinnat/ samalla muitakin asioita ja tehdä tilauksen lopulta samalla puhelimitse tai myöhemmin esim. sähköpostin kautta?

– Jos joku tätä sattuu lukemaankin ja jaksaa laittaa palautetta, tekstaria tai whatsAppia tai sähköpostia aiheesta niin olisi mukava kuulla.

Verkkokaupan ylläpitokaan ei varmaan ilmaista ole saati ylläpitää joitan maksusopimuksia esim. Klarnan tai pankkien kanssa. Mutta olisihan se kai nykyaikaa.

Ota yhteyttä -yhteystiedot sivulla
Txt tai WhatsApp 0503446610
Sähköposti info(a)autosahkotyotahonen.fi